Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7827
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДиганич, Я. М.-
dc.date.accessioned2021-01-22T16:04:47Z-
dc.date.available2021-01-22T16:04:47Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7827-
dc.descriptionДиганич Я. М. Особливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Я.М. Диганич ; наук.кер. М.В. Чорій. – Мукачево : МДУ, 2019. – 79en_US
dc.description.abstractМетою написання дипломної роботи є теоретичне і практичне дослідження особливостей організації обслуговування харчуванням іноземних туристів, визначення основних видів та форм обслуговування туристів, різновиди послуг, що їм пропонуються, а також визначення переваг та недоліків роботи закладів ресторанного господарства міста Мукачева. Очевидно, що подібного роду знання і досвід допомагають багато в чому покращити діяльність закладів ресторанного господарства міста, регіону та країни в цілому.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectорганізація обслуговуванняen_US
dc.subjectіноземні туристиen_US
dc.subjectресторанне господарстваen_US
dc.titleОсобливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексахen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Features_ of_ the_ organization_ of_ service _of _foreign_ tourists _in_ hotel _and_ restaurant_ complexes.pdfОсобливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"808.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.