Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7841
Titel: Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства
Autoren: Кобаль, В.В.
Stichwörter: ресторанне господарство
кадрова безпека
кадрова стратегія розвитку
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: МДУ
Zusammenfassung: Метою дипломної роботи є подальший розвиток теоретичних основ та розробка методичних рекомендацій щодо удосконалення та підвищення ефективності кадрової безпеки на підприємствах індустрії гостинності, а також впровадження нових методів кадрової безпеки на конкретному підприємстві.
Beschreibung: Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / В.В. Кобаль; наук. кер. О. І. Мілашовська . - Мукачево: МДУ, 2019. - 89 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7841
Enthalten in den Sammlungen:Untitled

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Improving_personnel_security_at_the_restaurant_business.pdfВдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства915.37 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.