Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7841
Название: Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства
Авторы: Кобаль, В.В.
Ключевые слова: ресторанне господарство
кадрова безпека
кадрова стратегія розвитку
Дата публикации: 2019
Издательство: МДУ
Краткий осмотр (реферат): Метою дипломної роботи є подальший розвиток теоретичних основ та розробка методичних рекомендацій щодо удосконалення та підвищення ефективності кадрової безпеки на підприємствах індустрії гостинності, а також впровадження нових методів кадрової безпеки на конкретному підприємстві.
Описание: Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / В.В. Кобаль; наук. кер. О. І. Мілашовська . - Мукачево: МДУ, 2019. - 89 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7841
Располагается в коллекциях:Untitled

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Improving_personnel_security_at_the_restaurant_business.pdfВдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства915.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.