Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843
Titel: Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства
Autoren: Кухарська, Ю.Я.
Stichwörter: виробничий потенціал
готельне господарство
інноваційні процеси
організація харчування
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: МДУ
Zusammenfassung: Мета дипломної роботи полягає у визначенні умов досягнення удосконалення організації харчування на підприємствах ресторанного господарства.
Beschreibung: Кухарська Ю.Я. Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Ю.Я.Кухарська ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 82 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843
Enthalten in den Sammlungen:Untitled

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Improving_the_use_of_production_capacity_in_the_restaurant_industry.pdfВдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства829.04 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.