Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843
Titel: | Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства |
Autoren: | Кухарська, Ю.Я. |
Stichwörter: | виробничий потенціал готельне господарство інноваційні процеси організація харчування |
Erscheinungsdatum: | 2019 |
Herausgeber: | МДУ |
Zusammenfassung: | Мета дипломної роботи полягає у визначенні умов досягнення удосконалення організації харчування на підприємствах ресторанного господарства. |
Beschreibung: | Кухарська Ю.Я. Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Ю.Я.Кухарська ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 82 с. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843 |
Enthalten in den Sammlungen: | Untitled |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Improving_the_use_of_production_capacity_in_the_restaurant_industry.pdf | Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства | 829.04 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.