Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844
Titel: Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах
Autoren: Лакота, Р.Р.
Stichwörter: готельне підприємство
служба харчування
форми обслуговування гостей
служби готельного підприємства
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: МДУ
Zusammenfassung: Метою дипломної роботи є дослідження теоретичних та практичних аспектів організації служби харчування в готелі.
Beschreibung: Лакота Р.Р. Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Лакота ; наук. кер. Д.І. Молнар-Бабіля . - Мукачево: МДУ, 2019. - 81 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844
Enthalten in den Sammlungen:Untitled

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Features_of_the_organization_of_work_of_service_of_food_of_the_hotel_enterprise_in_modern_conditions.pdfОсобливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах733.51 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.