Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844
Title: | Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах |
Authors: | Лакота, Р.Р. |
Keywords: | готельне підприємство служба харчування форми обслуговування гостей служби готельного підприємства |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | МДУ |
Abstract: | Метою дипломної роботи є дослідження теоретичних та практичних аспектів організації служби харчування в готелі. |
Description: | Лакота Р.Р. Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Лакота ; наук. кер. Д.І. Молнар-Бабіля . - Мукачево: МДУ, 2019. - 81 с. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844 |
Ebben a gyűjteményben: | Untitled |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Features_of_the_organization_of_work_of_service_of_food_of_the_hotel_enterprise_in_modern_conditions.pdf | Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах | 733.51 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!