Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844| Titel: | Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах |
| Autoren: | Лакота, Р.Р. |
| Stichwörter: | готельне підприємство служба харчування форми обслуговування гостей служби готельного підприємства |
| Erscheinungsdatum: | 2019 |
| Herausgeber: | МДУ |
| Zusammenfassung: | Метою дипломної роботи є дослідження теоретичних та практичних аспектів організації служби харчування в готелі. |
| Beschreibung: | Лакота Р.Р. Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Лакота ; наук. кер. Д.І. Молнар-Бабіля . - Мукачево: МДУ, 2019. - 81 с. |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844 |
| Enthalten in den Sammlungen: | Untitled |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Features_of_the_organization_of_work_of_service_of_food_of_the_hotel_enterprise_in_modern_conditions.pdf | Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах | 733.51 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.