Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7846
Title: | Удосконалення якості надання послуг як стратегічного фактору виливу на успіх готельного господарства |
Authors: | Масалович, О.М. |
Keywords: | надання послуг якість продукції виробничі приміщення готелю обслуговування в ресторанах |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | МДУ |
Abstract: | Мета визначити поняття «якість продукції», розглянути чинники формування якості продукції, визначити напрямки підвищення якості продукції. |
Description: | Масалович О.М. Удосконалення якості надання послуг як стратегічного фактору виливу на успіх готельного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / О.М. Масалович ; наук. кер. Т.І. Ільтьо . - Мукачево: МДУ, 2019. - 70 с. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7846 |
Appears in Collections: | Untitled |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Improving_the_quality_of_service_delivery_as_a_strategic_factor_in_the_success_of_the_hotel_industry.pdf | Удосконалення якості надання послуг як стратегічного фактору виливу на успіх готельного господарства | 730.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.