Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7846
Titel: Удосконалення якості надання послуг як стратегічного фактору виливу на успіх готельного господарства
Autoren: Масалович, О.М.
Stichwörter: надання послуг
якість продукції
виробничі приміщення готелю
обслуговування в ресторанах
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: МДУ
Zusammenfassung: Мета визначити поняття «якість продукції», розглянути чинники формування якості продукції, визначити напрямки підвищення якості продукції.
Beschreibung: Масалович О.М. Удосконалення якості надання послуг як стратегічного фактору виливу на успіх готельного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / О.М. Масалович ; наук. кер. Т.І. Ільтьо . - Мукачево: МДУ, 2019. - 70 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7846
Enthalten in den Sammlungen:Untitled

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Improving_the_quality_of_service_delivery_as_a_strategic_factor_in_the_success_of_the_hotel_industry.pdfУдосконалення якості надання послуг як стратегічного фактору виливу на успіх готельного господарства730.28 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.