Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7847
Назва: | Організація безпеки готельно-ресторанного підприємства |
Автори: | Николайчук, Т.П. |
Ключові слова: | безпека законодавче регулювання безпеки охорона праці вимоги безпеки |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | МДУ |
Короткий огляд (реферат): | Метою дипломної роботи є організація безпеки в готельно-ресторанному підприємстві. |
Опис: | Николайчук Т.П. Організація безпеки готельно-ресторанного підприємства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Т.П. Николайчук; наук. кер. Д.М. Головко . - Мукачево: МДУ, 2019. - 84 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7847 |
Розташовується у зібраннях: | Untitled |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Organization_of_security_of_hotel_and_restaurant_enterprise.pdf | Організація безпеки готельно-ресторанного підприємства | 678.98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.