Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7847
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНиколайчук, Т.П.-
dc.date.accessioned2021-01-27T16:46:35Z-
dc.date.available2021-01-27T16:46:35Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7847-
dc.descriptionНиколайчук Т.П. Організація безпеки готельно-ресторанного підприємства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Т.П. Николайчук; наук. кер. Д.М. Головко . - Мукачево: МДУ, 2019. - 84 с.en_US
dc.description.abstractМетою дипломної роботи є організація безпеки в готельно-ресторанному підприємстві.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectбезпекаen_US
dc.subjectзаконодавче регулювання безпекиen_US
dc.subjectохорона праціen_US
dc.subjectвимоги безпекиen_US
dc.titleОрганізація безпеки готельно-ресторанного підприємстваen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Organization_of_security_of_hotel_and_restaurant_enterprise.pdfОрганізація безпеки готельно-ресторанного підприємства678.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.