Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851
Title: | Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства |
Authors: | Тарновський, Р.Р. |
Keywords: | виробничий процес готельно-ресторанний бізнес оптимізація виробничих процесів |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | МДУ |
Abstract: | Метою дипломної роботи є дослідження методів впровадження оптимізації в основні виробничі процеси підприємства “Цісар” та “Галерея Лицарів”, на основі здобутків техніки та науки і виявлення напрямів їх формування та вдосконалення. |
Description: | Тарновський Р.Р. Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Тарновський ; наук. кер. . - Мукачево: МДУ, 2019. - 75 с. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851 |
Appears in Collections: | Untitled |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Optimization_of_the_main_production_process_in_the_hotel_and_restaurant_industry.pdf | Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства | 961.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.