Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851
Titel: | Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства |
Autoren: | Тарновський, Р.Р. |
Stichwörter: | виробничий процес готельно-ресторанний бізнес оптимізація виробничих процесів |
Erscheinungsdatum: | 2019 |
Herausgeber: | МДУ |
Zusammenfassung: | Метою дипломної роботи є дослідження методів впровадження оптимізації в основні виробничі процеси підприємства “Цісар” та “Галерея Лицарів”, на основі здобутків техніки та науки і виявлення напрямів їх формування та вдосконалення. |
Beschreibung: | Тарновський Р.Р. Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Тарновський ; наук. кер. . - Мукачево: МДУ, 2019. - 75 с. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851 |
Enthalten in den Sammlungen: | Untitled |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Optimization_of_the_main_production_process_in_the_hotel_and_restaurant_industry.pdf | Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства | 961.48 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.