Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851
Title: Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства
Authors: Тарновський, Р.Р.
Keywords: виробничий процес
готельно-ресторанний бізнес
оптимізація виробничих процесів
Issue Date: 2019
Publisher: МДУ
Abstract: Метою дипломної роботи є дослідження методів впровадження оптимізації в основні виробничі процеси підприємства “Цісар” та “Галерея Лицарів”, на основі здобутків техніки та науки і виявлення напрямів їх формування та вдосконалення.
Description: Тарновський Р.Р. Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Тарновський ; наук. кер. . - Мукачево: МДУ, 2019. - 75 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Optimization_of_the_main_production_process_in_the_hotel_and_restaurant_industry.pdfОптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства961.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.