Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851
Название: | Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства |
Авторы: | Тарновський, Р.Р. |
Ключевые слова: | виробничий процес готельно-ресторанний бізнес оптимізація виробничих процесів |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | МДУ |
Краткий осмотр (реферат): | Метою дипломної роботи є дослідження методів впровадження оптимізації в основні виробничі процеси підприємства “Цісар” та “Галерея Лицарів”, на основі здобутків техніки та науки і виявлення напрямів їх формування та вдосконалення. |
Описание: | Тарновський Р.Р. Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Тарновський ; наук. кер. . - Мукачево: МДУ, 2019. - 75 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851 |
Располагается в коллекциях: | Untitled |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Optimization_of_the_main_production_process_in_the_hotel_and_restaurant_industry.pdf | Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства | 961.48 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.