Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851
Название: Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства
Авторы: Тарновський, Р.Р.
Ключевые слова: виробничий процес
готельно-ресторанний бізнес
оптимізація виробничих процесів
Дата публикации: 2019
Издательство: МДУ
Краткий осмотр (реферат): Метою дипломної роботи є дослідження методів впровадження оптимізації в основні виробничі процеси підприємства “Цісар” та “Галерея Лицарів”, на основі здобутків техніки та науки і виявлення напрямів їх формування та вдосконалення.
Описание: Тарновський Р.Р. Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Тарновський ; наук. кер. . - Мукачево: МДУ, 2019. - 75 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851
Располагается в коллекциях:Untitled

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Optimization_of_the_main_production_process_in_the_hotel_and_restaurant_industry.pdfОптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства961.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.