Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851
Назва: Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства
Автори: Тарновський, Р.Р.
Ключові слова: виробничий процес
готельно-ресторанний бізнес
оптимізація виробничих процесів
Дата публікації: 2019
Видавництво: МДУ
Короткий огляд (реферат): Метою дипломної роботи є дослідження методів впровадження оптимізації в основні виробничі процеси підприємства “Цісар” та “Галерея Лицарів”, на основі здобутків техніки та науки і виявлення напрямів їх формування та вдосконалення.
Опис: Тарновський Р.Р. Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Тарновський ; наук. кер. . - Мукачево: МДУ, 2019. - 75 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851
Розташовується у зібраннях:Untitled

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Optimization_of_the_main_production_process_in_the_hotel_and_restaurant_industry.pdfОптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства961.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.