Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарновський, Р.Р.-
dc.date.accessioned2021-01-28T08:09:47Z-
dc.date.available2021-01-28T08:09:47Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851-
dc.descriptionТарновський Р.Р. Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Тарновський ; наук. кер. . - Мукачево: МДУ, 2019. - 75 с.en_US
dc.description.abstractМетою дипломної роботи є дослідження методів впровадження оптимізації в основні виробничі процеси підприємства “Цісар” та “Галерея Лицарів”, на основі здобутків техніки та науки і виявлення напрямів їх формування та вдосконалення.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectвиробничий процесen_US
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесen_US
dc.subjectоптимізація виробничих процесівen_US
dc.titleОптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Optimization_of_the_main_production_process_in_the_hotel_and_restaurant_industry.pdfОптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства961.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.