Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7854
Название: | Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства |
Авторы: | Шкирта, В.В. |
Ключевые слова: | заклади ресторанного господарства додаткові послуги нові послуги в закладах ресторанного господарства |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | МДУ |
Краткий осмотр (реферат): | Метою роботи було оцінити рівень розвитку надання додаткових послуг у закладі ресторанного господарства, розробка нових різновидів послуг у ресторанному господарстві, покращення існуючих послуг та розробки методів для доцільного впровадження нових послуг у вже існуючому ресторанному закладі і підтримання сучасного рівня обслуговування. |
Описание: | Шкирта В.В. Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / В.В. Шкирта ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 73 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7854 |
Располагается в коллекциях: | Untitled |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Introduction_of_additional_services_in_restaurants.pdf | Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства | 813.62 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.