Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7854
Назва: Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства
Автори: Шкирта, В.В.
Ключові слова: заклади ресторанного господарства
додаткові послуги
нові послуги в закладах ресторанного господарства
Дата публікації: 2019
Видавництво: МДУ
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було оцінити рівень розвитку надання додаткових послуг у закладі ресторанного господарства, розробка нових різновидів послуг у ресторанному господарстві, покращення існуючих послуг та розробки методів для доцільного впровадження нових послуг у вже існуючому ресторанному закладі і підтримання сучасного рівня обслуговування.
Опис: Шкирта В.В. Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / В.В. Шкирта ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 73 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7854
Розташовується у зібраннях:Untitled

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Introduction_of_additional_services_in_restaurants.pdfВпровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства813.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.