Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7855
Назва: Вплив науково-технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно-ресторанному бізнесі
Автори: Шкрібляк, Н.М.
Ключові слова: науково-технічний прогрес
готельно-ресторанний бізнес
ринкова ситуація готельно-ресторанного бізнесу
господарська діяльність готелю
Дата публікації: 2019
Видавництво: МДУ
Короткий огляд (реферат): Мета дипломної роботи полягає в усебічному висвітленні впливу науково технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно- ресторанному бізнесі.
Опис: Шкрібляк Н.М. Вплив науково-технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно-ресторанному бізнесі [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Н.М. Шкрібляк; наук. кер. О.М. Головко . - Мукачево: МДУ, 2019. - 76 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7855
Розташовується у зібраннях:Untitled

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The_impact_of_scientific_and_technological_progress_on_the_market_situation_in_the_hotel_and_restaurant_business.pdfВплив науково-технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно-ресторанному бізнесі719.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.