Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7855
Title: | Вплив науково-технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно-ресторанному бізнесі |
Authors: | Шкрібляк, Н.М. |
Keywords: | науково-технічний прогрес готельно-ресторанний бізнес ринкова ситуація готельно-ресторанного бізнесу господарська діяльність готелю |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | МДУ |
Abstract: | Мета дипломної роботи полягає в усебічному висвітленні впливу науково технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно- ресторанному бізнесі. |
Description: | Шкрібляк Н.М. Вплив науково-технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно-ресторанному бізнесі [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Н.М. Шкрібляк; наук. кер. О.М. Головко . - Мукачево: МДУ, 2019. - 76 с. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7855 |
Appears in Collections: | Untitled |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
The_impact_of_scientific_and_technological_progress_on_the_market_situation_in_the_hotel_and_restaurant_business.pdf | Вплив науково-технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно-ресторанному бізнесі | 719.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.