Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7884
Titel: | Засади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства |
Autoren: | Черничко, Тетяна Володимирівна |
Stichwörter: | конкурентний потенціал готельно-ресторанний бізнес підприємство |
Erscheinungsdatum: | 2019 |
Herausgeber: | МДУ |
Beschreibung: | Черничко Т.В. Засади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства / Т.В. Черничко // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 21-22 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7884 |
Enthalten in den Sammlungen: | Тези доповідей |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Principles_of_formation_of_competitive_potential_in_the_activity_of_hotel_and_restaurant_enterprises.pdf | Засади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства | 885.75 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.