Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7884
Titel: Засади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства
Autoren: Черничко, Тетяна Володимирівна
Stichwörter: конкурентний потенціал
готельно-ресторанний бізнес
підприємство
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: МДУ
Beschreibung: Черничко Т.В. Засади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства / Т.В. Черничко // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 21-22
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7884
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Principles_of_formation_of_competitive_potential_in_the_activity_of_hotel_and_restaurant_enterprises.pdfЗасади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства885.75 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.