Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7884
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черничко, Тетяна Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-04T14:24:51Z | - |
dc.date.available | 2021-02-04T14:24:51Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7884 | - |
dc.description | Черничко Т.В. Засади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства / Т.В. Черничко // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 21-22 | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | конкурентний потенціал | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | підприємство | en_US |
dc.title | Засади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Principles_of_formation_of_competitive_potential_in_the_activity_of_hotel_and_restaurant_enterprises.pdf | Засади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства | 885.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.