Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7884
Title: | Засади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства |
Authors: | Черничко, Тетяна Володимирівна |
Keywords: | конкурентний потенціал готельно-ресторанний бізнес підприємство |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | МДУ |
Description: | Черничко Т.В. Засади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства / Т.В. Черничко // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 21-22 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7884 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Principles_of_formation_of_competitive_potential_in_the_activity_of_hotel_and_restaurant_enterprises.pdf | Засади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства | 885.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.