Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7893
Title: Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства
Authors: Рубіш, Марина Андріївна
Білик, О.Є.
Keywords: конкурентноспроможність
готельно-ресторанне господарство
управління
Issue Date: 2019
Publisher: МДУ
Description: Рубіш М.А. Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства / М.А. Рубіш, О.Є. Білик // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 71-72
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7893
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Management_of_competitiveness_of_hotel_and_restaurant_industry.pdfУправління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства995.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.