Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8037
Title: | Інформаційний сервіс: методичні вказівки з написання та оформлення курсових робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» |
Authors: | Веремчук, Олена Володимирівна |
Keywords: | курсова робота інформаційний сервіс підготовка до захисту написання курсової роботи |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Мукачево: РВВ МДУ |
Abstract: | Методичні вказівки розроблені з метою надання допомоги в організації роботи по виконанню і підготовці до захисту курсової роботи з навчальної дисципліни «Інформаційний сервіс». Подані вказівки щодо організації написання курсової роботи, орієнтовна тематика курсових робіт, вимоги до структури та змісту, оформлення курсової роботи та презентації її результатів, критерії оцінювання. Подано зразок оформлення титульної сторінки, приклади оформлення переліку скорочень та умовних позначень, оформлення реферату, мовні конструкції, що використовуються в наукових роботах. Рекомендовано для студентів 4-го курсу спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа.» |
Description: | Інформаційний сервіс : методичні вказівки з написання та оформлення курсових робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» / уклад.: О. В. Веремчук. – Мукачево : МДУ, 2021. – 30 с. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8037 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Information _service_ guidelines_ for _writing_ and _design.pdf | Інформаційний сервіс: методичні вказівки з написання та оформлення курсових робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» | 1.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.