Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8037
Title: Інформаційний сервіс: методичні вказівки з написання та оформлення курсових робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»
Authors: Веремчук, Олена Володимирівна
Keywords: курсова робота
інформаційний сервіс
підготовка до захисту
написання курсової роботи
Issue Date: 2021
Publisher: Мукачево: РВВ МДУ
Abstract: Методичні вказівки розроблені з метою надання допомоги в організації роботи по виконанню і підготовці до захисту курсової роботи з навчальної дисципліни «Інформаційний сервіс». Подані вказівки щодо організації написання курсової роботи, орієнтовна тематика курсових робіт, вимоги до структури та змісту, оформлення курсової роботи та презентації її результатів, критерії оцінювання. Подано зразок оформлення титульної сторінки, приклади оформлення переліку скорочень та умовних позначень, оформлення реферату, мовні конструкції, що використовуються в наукових роботах. Рекомендовано для студентів 4-го курсу спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа.»
Description: Інформаційний сервіс : методичні вказівки з написання та оформлення курсових робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» / уклад.: О. В. Веремчук. – Мукачево : МДУ, 2021. – 30 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8037
Ebben a gyűjteményben:Методичні рекомендації

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Information _service_ guidelines_ for _writing_ and _design.pdfІнформаційний сервіс: методичні вказівки з написання та оформлення курсових робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»1.22 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!