Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/806
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іртищева, Інна | - |
dc.contributor.author | Стегней, Маріанна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Стройко, Тетяна | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-27T13:11:52Z | - |
dc.date.available | 2017-12-27T13:11:52Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/806 | - |
dc.description | Іртищева, І. Оцінка параметрів сучасного рівня екологічно сталого розвитку сільських територій / І. Іртищева, Т. Стройко, М. Стегней // Економіст : журнал / гол. ред. В. Голян. - К. : ВПП "Пошук-Інвест", 2014. - №12. - С.53-57 | en_US |
dc.description.abstract | Статтю присвячено оцінці окремих параметрів екологічно сталого розвитку сільських територій. Досліджено динаміку внесення добрив і проведення хімічної меліорації сільськогосподарських земель. Проведено оцінку використання сільськогосподарських пестицидів. Обґрунтовано переваги проведення меліорації земель та необхідність відчутної державної підтримки господарствам у сфері застосування сучасних ресурсозберігаючих технологій хімічної меліорації ґрунтів. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | сільські території | en_US |
dc.subject | екологічно сталий розвиток | en_US |
dc.subject | екологічна політика України | en_US |
dc.subject | сільське господарство України | en_US |
dc.subject | мінеральні добрива | en_US |
dc.subject | хімізація землеробства | en_US |
dc.title | Оцінка параметрів сучасного рівня екологічно сталого розвитку сільських територій | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
econ_2014_12_13.pdf | Оцінка параметрів сучасного рівня екологічно сталого розвитку сільських територій | 680.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.