Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8247
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Брижак, Надія Юріївна | - |
dc.contributor.author | Мішкулинець, Олена Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-13T11:54:02Z | - |
dc.date.available | 2021-08-13T11:54:02Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8247 | - |
dc.description | Брижак Н. Ю. Ключові компетентності як складова професійної підготовки здобувачів вищої освіти / Н. Ю. Брижак, О. О. Мішкулинець // Міжнародний науковий журнал "Освіта і наука" / голов. ред.: Щербан Т. Д.; заст. голов. ред.: Jerzy Piwowarski; Гоблик В. В. – Мукачево-Ченстохова, 2021. – 1(30). – С.39-43 | uk_UA |
dc.description.abstract | Використовуючи метод теоретичного аналізу психолого-педагогічних та навчальнометодичних джерел з проблеми дослідження, проаналізовано наукові підходи вчених щодо змісту понять «компетенція», «компетентність», «компетентнісний підхід», «ключові компетентності», «професійна підготовка». Визначено ключові компетентності, якими має володіти здобувач вищої освіти: соціальна, методична, особистісна та фахова компетентність | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево-Ченстохова | uk_UA |
dc.subject | компетентність | uk_UA |
dc.subject | компетенція | uk_UA |
dc.subject | компетентнісний підхід | uk_UA |
dc.subject | професійна підготовка | uk_UA |
dc.subject | ключові компетентності | uk_UA |
dc.title | Ключові компетентності як складова професійної підготовки здобувачів вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KEY _COMPETENCES_ AS A _COMPONENT_ OF_ PROFESSIONA.pdf | Ключові компетентності як складова професійної підготовки здобувачів вищої освіти | 972.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.