Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8322| Назва: | Основи концептуального підходу в діяльності закладів сфери гостинності |
| Автори: | Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна Волянський, Б. |
| Ключові слова: | сфера обслуговування сфера послуг сфера гостинності готельно-ресторанний бізнес |
| Дата публікації: | 2021 |
| Видавництво: | Мукачево : 2021 |
| Опис: | Гоблик-Маркович Н. М. Основи концептуального підходу в діяльності закладів сфери гостинності / Н. М. Гоблик-Маркович, Б. Волянський // Фінансове регулювання зрушень в економіці України [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м.Мукачево, 24 березня 2021 року). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.92-94 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8322 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Fundamentals_of_the_conceptual_approach_in_the_activities_of_hospitality_institutions.pdf | Основи концептуального підходу в діяльності закладів сфери гостинності | 839.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.