Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9069
Название: | Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 3 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр" |
Авторы: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
Ключевые слова: | мікроорганізми мікробіологія конспект лекцій |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Мукачево : МДУ |
Краткий осмотр (реферат): | Конспект лекцій відповідає робочій програмі дисципліни «Мікробіологоія», яка вивчається здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського)рівня спеціальностей 241 «Готельно- ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Роглянуто значення мікроорганізмів у розвитку патологічних процесів вироблення імунітету при інфекційних захворюваннях людини, тварин, рослин, у розробці ефективних засобів профілактики та боротьби з шкідливими мікробами. |
Описание: | Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 3 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Мукачево / Укладач. Монар-БабіляД.І. -Мукачево: МДУ, 2022 . – 31 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9069 |
Располагается в коллекциях: | Конспект лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Microbiology_ Synopsis _of_ lectures_ on _the _discipline_Part_ 3.pdf | Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 3 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 027 | 1.49 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.