Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9071
Название: Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр
Авторы: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Ключевые слова: мікробіологія
збудники бактеріальних інфекцій
конспект лекцій
вчення про інфекцію
Дата публикации: 2022
Издательство: Мукачево : МДУ
Краткий осмотр (реферат): Конспект лекцій відповідає робочій програмі дисципліни «Мікробіологія», яка вивчається здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського)рівня спеціальностей 241 «Готельно- ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Роглянуто значення мікроорганізмів у розвитку патологічних процесів вироблення імунітету при інфекційних захворюваннях людини, тварин, рослин, у розробці ефективних засобів профілактики та боротьби з шкідливими мікробами.
Описание: Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр Мукачево / Укладач. Монлар-Бабіля Д.І. - Мукачево: МДУ, 2022 . – 33 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9071
Располагается в коллекциях:Конспект лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Microbiology_ a_ summary _of_ lectures_ on _the_ discipline_ Part 2.pdfМікробіологія:Конспект лекцій з дисципліни «» Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр1.48 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.