Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9071
Назва: | Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр |
Автори: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
Ключові слова: | мікробіологія збудники бактеріальних інфекцій конспект лекцій вчення про інфекцію |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Мукачево : МДУ |
Короткий огляд (реферат): | Конспект лекцій відповідає робочій програмі дисципліни «Мікробіологія», яка вивчається здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського)рівня спеціальностей 241 «Готельно- ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Роглянуто значення мікроорганізмів у розвитку патологічних процесів вироблення імунітету при інфекційних захворюваннях людини, тварин, рослин, у розробці ефективних засобів профілактики та боротьби з шкідливими мікробами. |
Опис: | Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр Мукачево / Укладач. Монлар-Бабіля Д.І. - Мукачево: МДУ, 2022 . – 33 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9071 |
Розташовується у зібраннях: | Конспект лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Microbiology_ a_ summary _of_ lectures_ on _the_ discipline_ Part 2.pdf | Мікробіологія:Конспект лекцій з дисципліни «» Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр | 1.48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.