Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9071
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна-
dc.date.accessioned2022-09-09T11:12:26Z-
dc.date.available2022-09-09T11:12:26Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9071-
dc.descriptionМікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр Мукачево / Укладач. Монлар-Бабіля Д.І. - Мукачево: МДУ, 2022 . – 33 с.uk_UA
dc.description.abstractКонспект лекцій відповідає робочій програмі дисципліни «Мікробіологія», яка вивчається здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського)рівня спеціальностей 241 «Готельно- ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Роглянуто значення мікроорганізмів у розвитку патологічних процесів вироблення імунітету при інфекційних захворюваннях людини, тварин, рослин, у розробці ефективних засобів профілактики та боротьби з шкідливими мікробами.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево : МДУuk_UA
dc.subjectмікробіологіяuk_UA
dc.subjectзбудники бактеріальних інфекційuk_UA
dc.subjectконспект лекційuk_UA
dc.subjectвчення про інфекціюuk_UA
dc.titleМікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалаврuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Конспект лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Microbiology_ a_ summary _of_ lectures_ on _the_ discipline_ Part 2.pdfМікробіологія:Конспект лекцій з дисципліни «» Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.