Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9194
Назва: | Виробнича та переддипломна практика: програма і методичні рекомендації щодо організації для студентів освітнього ступеня «бакалавр» денної та заочної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» (ОП «Менеджмент») |
Автори: | Лизанець, Анжела Гейзівна |
Ключові слова: | виробнича та переддипломна практика порядок виконання індивідуального завдання оформлення звіту навчальний план підготовки |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Мукачево: МДУ |
Короткий огляд (реферат): | Методичне видання містить мету, завдання, вимоги до організації, програму виробничої та переддипломної практики, порядок виконання індивідуального завдання та оформлення звіту і призначене для студентів ОС «бакалавр» спеціальності «Менеджмент». Зміст виробничої та переддипломної практики визначено навчальним планом підготовки студентів для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» з урахуванням вимог освітньо-професійної програми «Менеджмент». |
Опис: | Виробнича та переддипломна практика: програма і методичні рекомендації щодо організації для студентів освітнього ступеня «бакалавр» денної та заочної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» (ОП «Менеджмент») / Укладач Лизанець А.Г. – Мукачево: МДУ, 2021. - 27 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9194 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Industrial _and pre-diploma practice the program_ and_ methodological recommendations for the organization of full-time and part-time_ bachelor's_ degree_ students_ in_ the_ specialty.pdf | Виробнича та переддипломна практика: програма і методичні рекомендації щодо організації для студентів освітнього ступеня «бакалавр» денної та заочної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» (ОП «Менеджмент») | 1.48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.