Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9261
Назва: | Кризове реагування та налагодження роботи закладів громадського харчування |
Автори: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Лужанська, Тетяна Юріївна |
Ключові слова: | заклади громадське харчування криза |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Мукачево: МДУ |
Опис: | Молнар-Бабіля, Д. І. Кризове реагування та налагодження роботи закладів громадського харчування / Д. І. Молнар-Бабіля, Т. Ю. Лужанська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей V Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 5 квітня 2022 р.). - Мукачево : МДУ, 2022. - С. 33-35 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9261 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Crisis_ response _and_ adjustment_ of_ the_ work _of_ public _catering _establishments.pdf | Кризове реагування та налагодження роботи закладів громадського харчування | 1.15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.