Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9433
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Росола, Уляна Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-27T08:18:14Z | - |
dc.date.available | 2023-01-27T08:18:14Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9433 | - |
dc.description | Організація виробництва: методичні рекомендації до проведення практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка», галузь знань 05 «Соціальні і поведінкові науки», ОП «Економіка та бізнес» / укладач У. В. Росола. – Мукачево: МДУ, 2022. –21 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета вивчення курсу «Організація виробництва» - оволодіння студентами основними принципами та методами організації промислового виробництва, набуття необхідних практичних навиків застосування набутих теоретичних знань. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | організація виробництва | uk_UA |
dc.subject | практичні навики | uk_UA |
dc.subject | теоретичні знання | uk_UA |
dc.title | Організація виробництва: методичні рекомендації до проведення практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка», галузь знань 05 «Соціальні і поведінкові науки», ОП «Економіка та бізнес» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Organization _of _production_ methodological _recommendations_ for_ conducting_ practical_ classes_ for_ applicants.pdf | Організація виробництва: методичні рекомендації до проведення практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка», галузь знань 05 «Соціальні і поведінкові науки», ОП «Економіка та бізнес» | 1.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.