Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9576
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-03-08T07:44:19Z-
dc.date.available2023-03-08T07:44:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9576-
dc.descriptionГоловко О. М. Культура обслуговування на підприємствах готельно-ресторанної та музейної справи: методичні вказівки для самостійної роботи для здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, 027 Музеєзнавство, памяткознавство ОС «Бакалавр» / О.М.Головко. – Мукачево: МДУ, 2023. - 98 с.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні рекомендації містять вказівки до вивчення тем, запитання для самоконтролю, вимоги до написання реферату, питання, які виносяться на поточний і семестровий контроль, список рекомендованих джерелuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.subjectкультура обслуговуванняuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectмузейна справаuk_UA
dc.titleКультура обслуговування на підприємствах готельно-ресторанної та музейної справи: методичні вказівки для самостійної роботи для здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, 027 Музеєзнавство, памяткознавство ОС «Бакалавр»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Culture_ of _service_ at _hotel-restaurant_ and _museum_ enterprises.pdfКультура обслуговування на підприємствах готельно-ресторанної та музейної справи: методичні вказівки для самостійної роботи для здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, 027 Музеєзнавство, памяткознавство ОС «Бакалавр»1.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.