Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9667
Title: Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в індустрії гостинності» для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, памяткознавство»
Authors: Кабацій, Василь Миколайович
Шкирта, Ігор Миколайович
Keywords: інформаційні технології
індустріz гостинності
методичні рекомендації
Issue Date: 2022
Publisher: Мукачево: МДУ
Abstract: Видання містить завдання для лабораторних та практичних робіт, вимоги щодо оформлення звіту, питання для самоконтролю. Призначено для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, пам’яткознавство» та може бути корисним для здобувачів інших напрямів підготовки, а також для фахівців підприємств туристичної галузі, які опановують нові інформаційні технології в індустрії гостинності при обробці економічної інформації.
Description: Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в індустрії гостинності» для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, памяткознавство» / Кабацій В.М., Шкирта І.М. – Мукачево: МДУ, 2022. – с.72
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9667
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Methodical_ instructions_ for _the_ implementation _of _laboratory_ and_ practical _classes in the discipline_ Information_ technologies_ in_ the_ hospitality_ industry_ for_ full-time _students _of_ specialties.pdfМетодичні вказівки до виконання лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в індустрії гостинності» для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, памяткознавство»3.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.