Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9667
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в індустрії гостинності» для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, памяткознавство»
Автори: Кабацій, Василь Миколайович
Шкирта, Ігор Миколайович
Ключові слова: інформаційні технології
індустріz гостинності
методичні рекомендації
Дата публікації: 2022
Видавництво: Мукачево: МДУ
Короткий огляд (реферат): Видання містить завдання для лабораторних та практичних робіт, вимоги щодо оформлення звіту, питання для самоконтролю. Призначено для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, пам’яткознавство» та може бути корисним для здобувачів інших напрямів підготовки, а також для фахівців підприємств туристичної галузі, які опановують нові інформаційні технології в індустрії гостинності при обробці економічної інформації.
Опис: Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в індустрії гостинності» для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, памяткознавство» / Кабацій В.М., Шкирта І.М. – Мукачево: МДУ, 2022. – с.72
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9667
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Methodical_ instructions_ for _the_ implementation _of _laboratory_ and_ practical _classes in the discipline_ Information_ technologies_ in_ the_ hospitality_ industry_ for_ full-time _students _of_ specialties.pdfМетодичні вказівки до виконання лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в індустрії гостинності» для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, памяткознавство»3.04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.