Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9667
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кабацій, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Шкирта, Ігор Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-30T06:59:37Z | - |
dc.date.available | 2023-03-30T06:59:37Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9667 | - |
dc.description | Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в індустрії гостинності» для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, памяткознавство» / Кабацій В.М., Шкирта І.М. – Мукачево: МДУ, 2022. – с.72 | uk_UA |
dc.description.abstract | Видання містить завдання для лабораторних та практичних робіт, вимоги щодо оформлення звіту, питання для самоконтролю. Призначено для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, пам’яткознавство» та може бути корисним для здобувачів інших напрямів підготовки, а також для фахівців підприємств туристичної галузі, які опановують нові інформаційні технології в індустрії гостинності при обробці економічної інформації. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | інформаційні технології | uk_UA |
dc.subject | індустріz гостинності | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в індустрії гостинності» для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, памяткознавство» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Methodical_ instructions_ for _the_ implementation _of _laboratory_ and_ practical _classes in the discipline_ Information_ technologies_ in_ the_ hospitality_ industry_ for_ full-time _students _of_ specialties.pdf | Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в індустрії гостинності» для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, памяткознавство» | 3.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.